GALENIKA-FITOFARMACIJA a.d. dobitnik plakete "Beogradski pobednik"

22. juni 2015.

Privredna komora Beograda je 30. put dodelila godišnje nagrade "Beogradski pobednik" i plakete za ostvarene rezultate u 2014. godini, a nagrada "Poslovna žena godine" pripala je osnivaču kompanije "Farma Logist" Lovorki Nikolić, dok je poslovni čovek godine direktor "Transportšpeda" Branislav Baćović.

Takođe, godišnja nagrada za životno delo pripala je dekanu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Branku Kovačeviću.

Nagrade su uručene na svečanosti u Skupštini grada.

Nagrade su dobila preduzeća "Aerodrom Nikola Tesla" u Beogradu, "IVA - 28", "Mikroelektronika", "Elita-kop", "Institut Mihajlo Pupin" i "Alumil Yu Industry".

"Beogradskog pobednika" za posebne zasluge za razvoj, unapređenje i međunarodnu saradnju dobili su USAID za projekat "Za bolje uslove poslovanja" i Nemačka organizacija za privrednu saradnju GIZ.

Plakete su dodeljene Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije, firmi "Visan" i preduzeću "GALENIKA-FITOFARMACIJA a.d.", u prisustvu gradonačelnika Siniše Malog i potpredsednice vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.