Naša kompanija spremna dočekuje sezonu 2023

14 December 2022

Na "XVII savetovanju o zaštiti bilja", naša kompanija prezentovala je rezultate koje je prethodnih godina ostvarila na tržištu Evropske unije. Takođe, predstavili smo i nove proizvode koji će se naći na srpskom tržištu u 2023. godini.

Predstoji nam sedma sezona uključujući 16 proizvoda na tržištu 19 zemalja Evropske unije. Novina je da će se u 2023. godini preparati Pylon (a.s. protiokonazol) i Tekton (a. s. teflutrin) plasirati na tržište EU.

Nova tržišta koja se otvaraju su Nemačka i Francuska gde će naši proizvodi postati konkurentni sa preparatima poznatih multinacionalnih kompanija.

Predstavljamo vam novitete koji će se u narednoj sezoni naći na domaćem tržištu:

  • Logan SC (a. s. izoksaflutol), herbicid za suzbijanje korova u kukuruzu
  • Octanus WG (a. s. tribenuron-metil + florasulam), herbicid za suzbijanje korova u usevu pšenice
  • Alijansa plus WP (a. s. bakar-oksihlorid + metalaksil-M), fungicid za zaštitu useva krompira i zasada vinove loze od prouzrokovača plamenjače
  • Belatrix SC (a. s. trifloksistrobin), fungicid za suzbijanje prouzrokovača pepelnice i skladišnih bolesti u zasadu jabuke
  • Galoksid WP (a. s. bakar-hidroksid), fungicid za suzbijanje prouzrokovača bolesti u usevu šećerne repe
  • Karika EC (a. s. deltrametrin + acetamiprid), insekticid za suzbijanje štetnih insekata u zasadima jabuke i šljive i u usevu luka

Na tržištu će se naći i preparat LIMOCIDE koji predstavlja prirodni fungicid, insekticid i akaricid na bazi pomorandžinog ulja. U pitanju je biopesticid namenjen za upotrebu u organskoj proizvodnji.

Portfolio Galenika-Fitofarmacije biće obogaćen i novom paletom proizvoda namenjenom ishrani biljaka koja će obuhvatati dve različite linije đubriva Foligal FEED i Foligal TURBO.

Naša kompanija spremna dočekuje sezonu 2023
Naša kompanija spremna dočekuje sezonu 2023