Galenika Fitofarmacija | Događaj

Dani polja 2015. Sremska Mitrovica

12. juni 2015.

Tradicionalni Dani polja kompanije Galenike-Fitofarmacije održani su 4. i 5. juna koji su ove godine po prvi put organizovani na eksperimentalnoj stanici kompanije u Sremskoj Mitrovici gde su predstavljeni programi zaštite useva pšenice, kukuruza, soje kao i jabuke, kruške i breskve. Pored toga posetioci su mogli i da se upoznaju sa karakteristikama sorti pšenice kompanije LG, i to sorte NIKOL i AVENUE čiji je Galenika-Fitofarmacija ekskluzivni distributer.

Prisutni gosti su imali priliku da se direktno na oglednim parcelama upoznaju sa različitim kombinacijama i primerima zaštite navedenih kultura, koje su se pokazale izuzetno efikasno i u direktnom razgovoru sa stručnim timom Galenike-Fitofarmacije se još bolje upoznaju sa delovanjem kombinacija preparata, njihovoj selektivnosti, vremenom primene i pojedinim specifičnostima kako bi njihova primena dala što bolje rezultate u praksi.

Bilten Dana polja za 2015. godinu u kojem je dat plan ogleda možete pogledati ovde .

U toku perioda trajanja manifestacije, ukupan broj posetilaca je bio oko 500 pri čemu su imali priliku da razmene iskustva i provedu vreme u prijatnoj atmosferi i druženju sa predstavnicima naše kompanije.

Galerija fotografija