Karijera

Nakon višedecenijskog poslovanja, iskustvo nas je naučilo da nema jake kompanije bez stručnih, proaktivnih i entuzijastičnih zaposlenih. Zbog toga ulažemo dosta energije u proces zapošljavanja, a potom i u dodatno usavršavanje zaposlenih na svim pozicijama u našoj kompaniji.

 

Zašto je GALENIKA-FITOFARMACIJA pravi izbor za Vas?

Svim zaposlenima u našoj kompaniji obezbedili smo privatno zdravstveno osiguranje i besplatan lekarski sistematski pregled.

Za zaposlene koji rade na mestima sa povećanim rizikom obezbedili smo plaćen reakreativni odmor u trajanju od nedelju dana koji se ne računa u dane godišnjeg odmora.

Ukoliko radna pozicija to dozvoljava, postoji mogućnost povremenog rada od kuće. Radno vreme u našoj kompaniji počinje između 7h i 7.30h, a to znači više vremena popodne za Vas, porodicu i prijatelje.

Veoma smo ponosni na program podrške za naše zaposlene i njihove porodice.

Samo neki od benefita koje dajemo su: novogodišnji paketići za decu zaposlenih, 100.000 dinara za rođenje deteta, novčana pomoć za lečenje, plaćeno odsustvo za sklapanje braka, porođaj supruge ili drugog člana uže porodice, kao i za polazak deteta u vrtić. Takođe, pružamo mogućnost privatnog zdravstvenog osiguranja za članove porodice naših zaposlenih, po povoljnim uslovima.

Na dan kompanije svi zaposleni koji kod nas rade minimum šest meseci dobijaju novčanu nagradu od 100.000 dinara. Sve zaposlene koji su deo našeg tima 10, 20 ili 30 godina nagrađujemo novčano u iznosu jedne, dve ili tri prosečne mesečne zarade.

Verujemo da je znanje naše imanje, pa kontinuirano ulažemo u edukacije i stručno usavršavanje zaposlenih u svim sektorima u našoj kompaniji.

Cenimo individualan i timski rad, proaktivnost, posvećenost i ambicioznost naših zaposlenih, pa smo obezbedili dodatne novčane bonuse za sve zaposlene koji ostvare izvanredne rezultate tokom godine.

 

Evo kako izgleda proces selekcije i zapošljavanja u našoj kompaniji:

  1. Slanje radne biografije
  2. Selekcija radnih biografija koje odgovaraju opisu pozicije i kontaktiranje kandidata
  3. Popunjavanje testova ličnosti i kognitivnih sposobnosti
  4. Razgovor sa HR-om
  5. Razgovor sa nadređenim menadžerom
  6. Potpisivanje ugovora o radu.

 

Ukoliko verujete da je GALENIKA-FITOFARMACIJA PRAVI PUT ZA VAŠU KARIJERU, pogledajte naše TRENUTNO OTVORENE KONKURSE ZA POSAO.

U slučaju da nijedna od trenutno otvorenih pozicija ne odgovara Vašem profilu, POPUNITE FORMU I POŠALJITE VAŠ CV, a mi ćemo pažljivo razmotriti Vašu prijavu i kontaktirati Vas ukoliko se otvori pozicija adekvatna Vašem obrazovnom profilu, iskustvu i interesovanjima. Unapred hvala.

(polja označena* su obavezna)

Polje je obavezno za popunjavanje
Datum rođenja *
Polje je obavezno za popunjavanje
E-mail *
Polje je obavezno za popunjavanje
E-mail nije u validnom formatu
Broj telefona *
Polje je obavezno za popunjavanje
Broj nije u validnom formatu, minimum 9 cifara
Obrazovanje
CV *
Polje je obavezno za popunjavanje
Motivaciono pismo

Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti možete pročitati ovde.

Slažem se sa uslovima i pravilima o zaštiti ličnih podataka, kao i sa time da kompanija Galenika Fitofarmacija čuva moje podatke. *
Polje je obavezno za popunjavanje