Dani polja vinove loze 2019

1. juli 2019.

Već tradicionalno organizujemo dane polja za naše partnere, a ove godine smo posetili vinograde u Banoštoru - Fruškogorski vinogradi. Tretmani našim proizvodima su rađeni tokom vegetacije, a gosti su mogli da obiđu zasad i uvere se da su tretmani i pored velikih količina padavina i odličnih uslova za razvoj bolesti delovali vrhunski.

Sreten Rilak ispred Galenika Fitofarmacije i Ivan Naumović ispred Fruškogorskih vinograda, su predstavili tehnologiju zaštite zasada vinove loze do ovog perioda, kao i naredne tretmane koji su planirani do kraja vegetacije.

Sve specifičnosti ove sezone su pokazale koliki je značaj kvalitetne zaštite i prihrane vinove loze, na šta su se gosti u razmeni iskustava posebno osvrnuli. Preparati LEGAT, FOTON, PEHAR, COSAVET 80 DF, kao i drugi preparati čije su dejstvo posetioci mogli da vide u vinogradu, su u pravom trenutku primene, delovali visoko efikasno i zaštitili lozu od napada bolesti koje su imale idealne uslove za razvoj.

Nakon obilaska vinograda, goste smo poveli na druženje u restoranu uz Dunav, a podeljene su i nagrade prisutnim gostima.

Galerija fotografija